Little Of Me <3


LA LA NeL's


Well My Name is Nella , and i'm sweet 16 birth on 23th May 1996 :)
I don't have best friend but i might have close friend who cares to me
I'm single but is Not available . yeahhh :)
aku suka kat kau and sayang kau ..
Wednesday, May 14, 2014 | 8:19 AM | 0 Words



Assalamualaikum ..
awak tahu tak saya tak suka tgok awk sedih or stress or swing mood .. sebab sy syg awk and xnak jadi pape kat awk .adoii .. sy tahu awk tu tak pernah sukakan sy pon .. sy sedar .. tpi sy rasa nak nangis je bila awk stress mcmni . adoii serious talk , tak nak pape jadi doee ... haihh ... semoga Allah sentiasa jage awk .
kalau awk tahu sy risau sgt2 kat awk tahu tak .. hm , harap2 awk okay .. 

awk pandai buat sy senyum walaupun sy tgah marah .. awak tahu awk comel sgt .. awk buat sy berani tak takot hantu .. sebb awk selalu ugut pkai gmba hantu . haha . damn ! nella angau ... err .. cukup please ..
please make me hate you .. risau laa .. rase nak nangis pon ade .. please dont hurt yourself ... thats it ..

kik ......

-Past- | -New-